Antena 3 CNN Timp liber Fun Sloganul electoral care ar fi interzis, dacă ar fi tradus în română. Mesajul e mult prea obscen

Sloganul electoral care ar fi interzis, dacă ar fi tradus în română. Mesajul e mult prea obscen

Sloganul electoral care ar fi interzis, dacă ar fi tradus în română. Mesajul e mult prea obscen
de O.P.    |    06 Apr 2012   •   07:29

Richard H. Black candidează pentru un post de senator în statul american Virginia. Nimic anormal sau obscen în acest lucru. Însă chiar pe pagina sa de campanie Richard spune că preferă să i se spună "Dick" - diminutivul de la Richard.

Lucrurile se complică atunci când ajungem să vedem care este sloganul de promovare: "Dick Black for a better Virginia" - tradus în română, acest slogan ar fi interzis din cauza semnificaţiilor obscene.

Mai mult, nici ceea ce promovează viitorul senator nu este lipsit de controverse. Dick vrea interzicerea anticoncepţionalelor şi interzicerea avortului în orice situaţie - chiar şi în caz de viol.

Contracandidatul său a mizat pe numele lui Richard şi a făcut o campanie "anti-Dick", ce a avut ca imagine de promovare o tânără care se află pe masa ginecologului, iar sloganul era: "Opriţi-l pe Dick Black. Această situaţie este suficient de grea şi fără Dick Black". 






×
Subiecte în articol: Alegeri SUA
Parteneri
Viktor Orban anunță că îl susține pe Klaus Iohannis pentru șefia NATO
x close