Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Şi americanii îl vor pe Băsescu. Singurul care nu îl mai vrea preşedinte este POPORUL

Badea: Şi americanii îl vor pe Băsescu. Singurul care nu îl mai vrea preşedinte este POPORUL

Badea: Şi americanii îl vor pe Băsescu. Singurul care nu îl mai vrea preşedinte este POPORUL
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Aug 2012   •   00:02

Mircea Badea şi-a exprimat dezamăgirea în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 că, în anul 2012, pe Traian Băsescu îl vor încă preşedinte Serviciile Secrete, "justiţia aşa-zisă independentă" şi SUA, precizând că singurul care nu îl mai vrea este POPORUL.

Cu privire la relaţia preşedintelui suspendat Traian Băsescu cu SUA, Mircea Badea evocă o scenă extrem de interesantă petrecută în timpul vizitei în România a lui Philip Gordon, reprezentantul guvernului american, la sediul de campanie al lui Traian Băsescu, scenă care, surprinzător sau nu, nu s-a bucurat de interesul mass-mediei româneşti.

Badea povesteşte cum Philip Gordon, care a sosit la sediul de campanie al lui Traian Băsescu însoţit de ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, îi sugerează preşedintelui suspendat că întâlnirea se poate lipsi de prezenţa presei. Docil, preşedintele Băsescu repetă de câteva ori răspunsul: "yes, yes, yes!" şi îi pofteşte afară pe jurnalişti.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII În gura presei DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close