Antena 3 CNN Actualitate Media Copiii lui Michael Jackson în primul interviu televizat: "Era un tată normal"

Copiii lui Michael Jackson în primul interviu televizat: "Era un tată normal"

Copiii lui Michael Jackson în primul interviu televizat: "Era un tată normal"
Sursa foto: Foto: Video News
09 Noi 2010   •   12:48

Paris, Prince şi Blanket Jackson au acordat primul interviu televizat de la moartea tatălui lor, difuzat, luni, în emisiunea realizată de Oprah Winfrey. Copiii au depănat amintiri despre celebrul lor tată şi au încercat să explice că, pentru ei, megastarul a fost cât se poate de "normal".

"Simt uneori că nimeni nu a înţeles ce tată bun a fost el. Cred că era şi cel mai bun bucătar din lume", susţine fiica starului, Paris Jackson, în vârstă de 12 ani, citată de ABC News.

"Era un tată normal, cu excepţia faptului că, pentru noi, el a fost cel mai bun tată care a existat vreodată", povesteşte Paris Jackson.

Prince şi Paris l-au descris pe regretatul artist drept un tată strict, dar care nu ezita să îi răsfeţe de fiecare dată când avea ocazia.

"A încercat să ne crească fără ca noi să ştim cine era el de fapt, dar nu prea i-a reuşit acest lucru", explică Paris zâmbind.

Blanket, în vârstă de 8 ani, a fost cel mai puţin comunicativ dintre cei trei în timpul interviului. Bunica acestora a precizat, însă, că fiul cel mic al lui Michael Jackson va merge la şcoală începând din toamna anului viitor.

Copiii au vorbit şi despre hobby-urile şi aspiraţiile lor. Paris a mărturisit că doreşte să devină actriţă, iar fratele său Prince, cu un an mai tânăr, producător şi regizor de film. Deocamdată, însă, ei încearcă să trăiască, pe cât posibil, viaţa unor copii normali, dar mereu cu gândul la tatăl care i-a părăsit prea devreme.

Interviul a fost filmat la reşedinţa din Los Angeles a familiei Jackson. Alături de cei trei copii s-au aflat şi bunicii lor, Katherine şi Joe Jackson.

Michael Jackson a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac, cauzat de o supradoză de medicamente. Moartea cântăreţului a fost calificată de autorităţile americane drept "omucidere". Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere la începutul acestui an.

Copiii lui Michael Jackson, primul interviu televizat



×
Subiecte în articol: copii michael jackson
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close