Antena 3 CNN Actualitate Media Dezvăluiri la Sinteza Zilei, întrerupte din cauza unei pene de curent. Să fie oare o coincidenţă?

Dezvăluiri la Sinteza Zilei, întrerupte din cauza unei pene de curent. Să fie oare o coincidenţă?

Dezvăluiri la Sinteza Zilei, întrerupte din cauza unei pene de curent. Să fie oare o coincidenţă?
de S.T.    |    06 Iun 2012   •   23:38

În studioul emisiunii "Sinteza Zilei" a avut loc, miercuri seară, o pană de curent. Acest incident s-a produs în circumstanţe "suspecte", întrucât Mihai Gâdea şi invitaţii săi comentau dezvăluirile privind afacerile dubioase ale lui Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3 al Capitalei, şi ale Ancăi Boagiu, fostul ministru al Transporturilor.

Afacerile imobiliare ale PDL-ului se bucură de un real succes. Anca Boagiu şi-a cumpărat o vilă, în Snagov Sat, cu deschidere spre lac, contra sumei modice de 42.000 de euro.

Liviu Negoiţă deţine un palat în valoare de două milioane de euro în Italia. Printre vecinii primarului se vehiculează că ar fi George Clooney, Silvio Berlusconi, dar şi alte vedete de la Hollywood.

După această serie de dezvăluiri privind modul în care cei de la PDL au făcut comerţ imobilar, Mihai Gâdea şi invitaţii au rămas fără curent electric. Să fie oare o coincidenţă?

În opinia lui Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii "Sinteza Zilei", această pană de curent este suspectă.

"Cred că instituţiile abilitate ar trebui să dea un răspuns serios, pentru că dacă nu există o cauză serioasă privind întreruperea curentului în această zonă cineva va trebui să dea explicaţii", a spus Mihai Gâdea, miercuri, în jurnalul Antenei 3.

Reprezentanții ENEL au declarat că este vorba, cel mai probabil, de un cablu defect. Pana de curent a afectat întreaga zonă de la Podul Constanța până pe Bd. Ion Mihalache.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii În gura presei.

×
Subiecte în articol: pana de curent Sinteza Zilei
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close