Antena 3 CNN Actualitate Media Ea a ales România - Flavia Abrudan, jurista care trăieşte în România după reguli nemţeşti

Ea a ales România - Flavia Abrudan, jurista care trăieşte în România după reguli nemţeşti

Ea a ales România - Flavia Abrudan, jurista care trăieşte în România după reguli nemţeşti
de S.T.    |    19 Iul 2012   •   16:58

Ca studentă în Germania, unde urma Facultatea de Drept, la Ruprecht Karls Universität Heidelberg, Flavia Abrudan venea la Bucureşti, cu câţiva ani în urmă, pentru un stagiu la Ministerul Integrării Europene, de la acea vreme.

Cineva cu ochiul format din minister îi spusese studentei de atunci că România va avea nevoie de tineri ca ea. Flavia a căzut atunci pe gânduri.

Câţiva ani mai târziu, o găsim consilier pentru afaceri europene, în instituţia devenită, între timp, Ministerul Afacerilor Europene.


Citiţi mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

Aceste poveşti fac parte din campania Viitorul suna RO: ei au ales România!, lansată de Income.

Income va prezintă un proiect ce promovează oameni excepţionali în domeniile lor, care au deprins în afara ţării un alt mod de viaţă, de a se comporta, de a se raporta la ceilalţi şi care pot fi oricând o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Sunt oameni noi, care au ceva de spus şi a căror valoare a fost confirmată în instituţii de prestigiu din străinătate. Suntem onoraţi să va prezentăm poveştile extraordinare ale acestor personaje, care văd totul cu un ochi format în alte spaţii culturale şi care privesc viitorul cu o seninătate străină României...

×
Subiecte în articol: Income Magazine Income Magazine
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close