Antena 3 CNN Actualitate Media Exclusiv: Aliodor Manolea faţă în faţă cu Victor Ciutacu, în această seară la Vorbe Grele

Exclusiv: Aliodor Manolea faţă în faţă cu Victor Ciutacu, în această seară la Vorbe Grele

Exclusiv: Aliodor Manolea faţă în faţă cu Victor Ciutacu, în această seară la Vorbe Grele
27 Iul 2012   •   11:22

A fost, pe rând, în preajma puternicilor zilelor noastre. Este psihoterapeutul pe care susţinătorii lui Geoana l-au acuzat că a facilitat victoria lui Băsescu. Acum priveşte referendumul din afara jocului politic, dar ştie punctele slabe ale celor două tabere.

Cum s-a transformat flacăra violet în flacăra democraţiei? Află răspunsul de la cel mai interesant personaj al ultimelor lupte electorale, Aliodor Manolea, celebrul psihoterapeut pus faţă în faţă cu Victor Ciutacu, într-o ediţie Vorbe Grele din altă dimensiune, în această seară, de la ora 22.00.

De la ora 23.00, ne aduce cu picioarele pe pământ cea mai lucidă minte a analizei politice din România: profesorul Bogdan Teodorescu, care va schiţa România de după 29 iulie. Cine-şi va mobiliza fidelii mai bine? Cum ar arată România fără Traian Băsescu? Dar o Românie cu Traian Băsescu întors la Cotroceni din lipsă de cvorum şi delegitimat de scrutin? Despre toate acestea, vineri seara, la Vorbe Grele cu Victor Ciutacu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: victor ciutacu Vorbe Grele flacara violet
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close