Antena 3 CNN Actualitate Media RTV, din gafă în gafă. Televiziunea lui Ghiţă (PSD) a prezentat un sondaj de opinie, negat în direct chiar de presupusul autor

RTV, din gafă în gafă. Televiziunea lui Ghiţă (PSD) a prezentat un sondaj de opinie, negat în direct chiar de presupusul autor

RTV, din gafă în gafă. Televiziunea lui Ghiţă (PSD) a prezentat un sondaj de opinie, negat în direct chiar de presupusul autor
de M.Z.    |    20 Feb 2013   •   21:25

Gafă după gafă la RTV, televiziunea controlată de social-democratul Sebastian Ghiţă.

Astăzi, acest post de ştiri a prezentat un sondaj de opinie care a fost negat în direct chiar de directorul institutului. Totuşi, după o oră, televiziunea de ştiri a reluat informaţia în aceeaşi formă.

RTV a anunţat astăzi că, potrivit unui sondaj Avangarde, liderul PNL, Crin Antonescu, a fost depăşit la capitolul încredere, de fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu.

Şeful Avangarde, sociologul Marius Pieleanu, a intrat în direct la postul TV şi a spus că nu-şi asumă lucrarea, că nu este informaţia instituţiei.

A urmat o nouă faptă de "vitejie" la RTV. "Şi, atunci, de unde a apărut?", a întrebat chiar jurnalista care a prezentat informaţia. "Pe mine mă întrebaţi", a venit răspunsul lui Pieleanu.

După o oră, ştirea a fost reluată sub aceeaşi formă, deşi a fost negată de şeful Avangarde. Informaţia a fost prezentată în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3.

 

Dezinformarea de azi vine la o săptămână după o altă gafă marca RTV, când televiziunea dădea dovadă că nu cunoaşte miniştrii României.

RTV este postul de televiziune care de curând a făcut din actualul ministru al Muncii, liberala Mariana Câmpeanu, o persoană urmărită penal.

Mariana Câmpeanu se gândeşte să dea în judecată România TV. Postul controlat de PSD-istul Ghiţă a acuzat-o pe nedrept de luare de mită.

Citeşte şi fuRTV - Cum dezinformează, manipulează și încalcă Legea privind proprietatea intelectuală România TV

RTV schimbă macazul editorial: ştiri pozitive cu Traian Băsescu şi tabloidizare






×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close