Antena 3 CNN Show Showbiz Arhiepiscopia a decis: Mălina Olinescu nu va avea parte de o slujbă creştinească la înmormântare

Arhiepiscopia a decis: Mălina Olinescu nu va avea parte de o slujbă creştinească la înmormântare

Arhiepiscopia a decis: Mălina Olinescu nu va avea parte de o slujbă creştinească la înmormântare
Sursa foto: Foto: dedica.la
de N.B.    |    15 Dec 2011   •   20:53

Mălina Olinescu nu va avea parte de o slujbă creştinească mâine. Biserica a clasat moartea artistei drept sinucidere, chiar dacă ancheta nu a ajuns la final. Mai mult, Arhiepiscopia Bucureştilor a preferat să informeze presa înainte de a anunţa familia că Mălina va fi înmormântată cu un ritual specific sinucigaşilor, o slujbă simplă oficiată de un singur preot.

"Din relatările celor apropiaţi reiese că artista Mălina Olinescu ar fi afirmat public de mai multe ori că intenţionează să se sinucidă, ceea ce denotă o atitudine necreştină. Sinuciderea este un păcat greu condamnat de Biserică", a anunţat Arhiepiscopia printr-un comunicat, înainte să fi înştiinţat familia.

Chiar dacă, la început, familia şi prietenii au crezut că Mălina s-a sinucis, acum sunt convinşi că, din cauza medicamentelor halucinogene, artista nu şi-a dat seama ce face.

Mălina va pleca, vineri, pe ultimul drum, la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti.

 


Cântăreaţa Mălina Olinescu  a murit în noaptea de duminică spre luni. Fata cântăreţei Doina Spătaru s-ar fi despărţit de curând de iubitul ei, iar acesta ar fi motivul sinuciderii.

×
Subiecte în articol: sinucidere slujba înmormântare
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close