Antena 3 CNN Show Showbiz Dramele din spatele unor vieţi aparent strălucitoare. Vedetele autohtone, victime ale bărbaţilor care le-au promovat

Dramele din spatele unor vieţi aparent strălucitoare. Vedetele autohtone, victime ale bărbaţilor care le-au promovat

Dramele din spatele unor vieţi aparent strălucitoare. Vedetele autohtone, victime ale bărbaţilor care le-au promovat
Sursa foto: Foto: archive.4chon.net
18 Iun 2013   •   08:29

Multe dintre vedetele din show-biz au căzut victime pumnilor bărbaţilor care le-au promovat. Ochii top-modelelor Oana Bercaru şi Andreea Spătaru au fost învineţiţi de managerii care le-au clădit cariera. Adina din Trupa Heaven a avut parte de acelaşi tratament, povestind ulterior despre bătăile pe care le-ar fi încasat. Nu au nimerit mai bine nici artistele Anamaria Ferentz şi Larisa Drăgulescu, care s-au căsătorit cu bărbaţi celebri şi bogaţi, dar violenţi.

Andreea Spătaru a fost bătută, în 2008, de fostul ei iubit, Ion Cojocea, cunoscut sub numele de "Boschet". Bărbatul a snopit-o în bătaie chiar în faţa blocului ei. Câţiva martori spun că a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Şi fostul iepuraş Playboy, Oana Bercaru, a scăpat cu greu din braţele iubitului gelos. Totul s-a întâmplat în 2007, când partenerul ei de atunci, Andrei Cosmin Vorovei a băgat-o în spital din cauza geloziei. Ea s-a ales pe atunci cu nasul spart şi cu un ochi tumefiat.

Şi Adina Postelnicu, fostă componentă a trupei Heaven, a dezvăluit că era agresată de iubitul ei, care îi era şi impresar. Presa a aflat despre bătăile pe caer le primea, după ce tânăra a fost dată afară din trupă.

Şi Anamaria Ferentz a avut de suferit la capitolul imagine, după ce a primit o corecţie din partea soţului,  omul de afaceri Marcel Toader. Cântăreaţa a pus punct mariajului în 2005, după numai trei luni de căsnicie.

În 2006, Andreea Bălan l-a acuzat pe Sabin Ivanof, iubitul fostei prezentatoare tv, Simona Pătruleasa, că a lovit-o. Acesta s-a enervat că vedeta i-a ocupat locul de parcare.

Şi Betty Stroe, fostă componetă a trupei Etnic, a fost implicată într-un scandal asemănător. Larisa Drăgulescu, soţia celebrului gimnast Marian Drăgulescu a divorţat după ce acesta i-a învineţit un ochi.


×
Subiecte în articol: Andreea Balan
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close