Antena 3 CNN Show Showbiz Monica îşi poate lua copilul vineri. Irinel Columbeanu: Irina plânge şi ma roagă "să nu o dau la mama"

Monica îşi poate lua copilul vineri. Irinel Columbeanu: Irina plânge şi ma roagă "să nu o dau la mama"

Monica îşi poate lua copilul vineri. Irinel Columbeanu: Irina plânge şi ma roagă "să nu o dau la mama"
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Apr 2011   •   11:31
Update 19:00 - Irinel Columbeanu: Irina plânge încontinuu şi mă roagă „să nu o dau la mama”. Irinel Columbeanu spune că nu se va opune deciziei magistraţilor.

Monica îşi poate lua copilul de la Izvorani, însă abia vineri dimineaţă, după ce decizia magistraţilor va fi redactată.
Judecătoria Buftea a admis joi cererea de executare silită depusă de Monica Columbeanu. Tot joi, magistraţii au respins cererea lui Irinel Columbeanu de suspendare a executării silite în cazul încredinţării copilului către Monica.

Judecătoria Buftea a dezbătut cererile celor doi într-o ordine aparent ilogică. A respins iniţial cererea lui Irinel de suspendare a executării silite, deşi nu discutase pe fond tocmai executarea. Ulterior, magistraţii au judecat şi executarea silită solicitată de Monica.

Monica Columbeanu a încercat de patru ori să o ia pe Irina de la vila din Izvorani şi a decis, în cele din urmă, să apeleze la un executor judecătoresc.


Tribunalul Bucureşti a admis, în urmă cu aproximativ o săptămână, plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu.

Irina a trecut astfel în custodia Monicăi, până la finalizarea procesului de divorţ. Irinel a refuzat însă să o lase pe Monica să vadă copilul sau să i-l încredinţeze acesteia, pe motiv că fetiţa ar fi bolnavă.

Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea copilului.
 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close