Antena 3 CNN Show Nunta regala Povestea de dragoste a prinţului William cu Kate Middleton, sortită divorţului?

Povestea de dragoste a prinţului William cu Kate Middleton, sortită divorţului?

Povestea de dragoste a prinţului William cu Kate Middleton, sortită divorţului?
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
29 Apr 2011   •   08:55
În ochii a miliarde de oameni, căsătoria Prinţului William cu frumoasa Kate Middelton este dovada clară că poveştile de dragoste cu prinţi şi cenuşărese există. Spre deosebire de basme însă, în viaţa de zi cu zi, finalul fericit nu este obligatoriu. Vraja s-ar putea rupe oricând. Exemplul vine chiar din sânul familiei lui William: divorţul răsunător al părinţilor săi, Prinţul Charles şi Prinţesa Diana.

Povestea de dragoste a lui William şi Kate a avut un impact uriaş asupra britanicilor. Aceştia au fost cuceriţi rapid de tânărul cuplu. Prinţul şi Kate se potrivesc de minune, au spus mulţi.

Chiar şi un cuplu atât de solid a fost la doar un pas de eşec. În 2007, William şi Kate s-au despărţit. Au început să se certe aprins. Ea i-a cerut să o ceară de soţie. Iar William nu era pregătit pentru asta. S-a dus la tatăl lui, Prinţul Charles. Prinţul Charles i-a spus: " Nu poţi continua să o ţii pe fata asta legată în felul acesta. Dacă nu eşti pregătit să o ceri de soţie, termină relaţia cu ea." Şi, din nefericire, el a ascultat sfatul tatălui său.

Sentimentele par să fi fost mai puternice, pentru că, după trei luni, cei doi s-au împăcat. Nu se mai pot juca însă de-a despărţirea.

Căsătoria lui Kate şi William trebuie să meargă. Casa de Windsor nu-şi poate permite încă un mariaj destrămat, un mariaj atât de important ca acesta, al unui moştenitor la tron. Şi, din acest motiv, lui William i s-a dat timp să facă alegerea, să analizeze, să trăiască alături de această femeie.

Presa germană vorbeşte chiar despre un contract prenupţial în care Kate ar fi căzut de acord ca, în caz de divorţ, copiii să rămână la tată. Mai mult, viitoarea Ducesă ar fi renunţat la orice beneficiu material din averea estimată la 13 milioane de lire şi ar fi semnat chiar o clauză secretă.

Deşi înţelegera prenupţială este văzută de mulţi drept o lipsă de romatism, poate chiar o dovadă de neîncredere, cine l-ar putea învinui pe William? Prinţul Charles i-a cedat Prinţesei Diana, după 15 ani de mariaj, mai bine de 17 milioane de lire. Sarah Ferguson s-a dovedit însă o negociatoare mult mai slabă. A reuşit să obţină de la Prinţul Andrew doar 800.000 de lire.

Urmăriţi vineri la Antena 3 programul special dedicat evenimentului
 

 

 

×
Subiecte în articol: divort printul William nunta regala
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close