Antena 3 CNN Show Nunta regala Prinţul William şi soţia sa au petrecut după nuntă, fără presă şi fără regină

Prinţul William şi soţia sa au petrecut după nuntă, fără presă şi fără regină

Prinţul William şi soţia sa au petrecut după nuntă, fără presă şi fără regină
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Apr 2011   •   15:49

După emoţiile zilei de ieri, în care s-au aflat în centrul atenţiei întregii lumi, prinţul William şi tânăra sa soţie s-au destins la o petrecere pentru familie şi prieteni, cu doar câteva sute de invitaţi. Nu se ştie exact cum a decurs petrecerea, dar se crede că atmosfera a fost foarte destinsă, mai ales că nu au luat parte nici regina, nici... presa. În acest timp, oamenii de rând au sărbătorit şi ei, în stradă, căsătoria celui care le va fi, cândva, rege.

În timp ce regina Elisabeta a Doua era gazda unui dineu solemn, pentru şefii de stat şi ceilalţi invitaţi de seamă la nuntă, tinerii căsătoriţi s-au odihnit câteva ore la reşedinţa prinţului Charles, Clarence House. De aici au plecat din nou la palat, pentru tradiţionala petrecere de nuntă. Camerele de televiziune nu au putut înregistra decât plecarea tinerei perechi din reşedinţă. Publicul a putut astfel admira şi rochia aleasă de Kate Middleton pentru prima sa seară ca ducesă, o creaţie semnată tot de Sarah Burton. Însoţiţi de prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, şi de prinţul Harry, mirii au fost din nou ovaţionaţi de mulţime în drumul lor spre palatul Buckingham.

 


În ciuda ţinutei oficiale a gazdelor, se crede că petrecerea de la palat s-a desfăşurat într-o ambianţă destinsă. Mai ales că regina şi ducele de Edinburgh nu au fost prezenţi, pentru lăsa generaţiile tinere să se distreze în voie. Iar principalul toast a fost rostit de prinţul Harry, cunoscut ca un mare glumeţ. Între timp, pe străzile Londrei au continuat, până târziu, petrecerile începute încă din timpul ceremoniei din catedrală.

Ducele şi ducesa de Cambridge şi-au petrecut prima noapte ca soţ şi soţie tot la palatul Buckingham. Cât despre destinaţia lunii de miere, ea a devenit marele secret al acestor zile. Se vorbeşte de Caraibe, Iordania, Seychelles, dar şi, mai banal, de Scoţia sau peninsula Cornwall.

×
Subiecte în articol: petrecere nunta regala kate middleton
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close