Antena 3 CNN Show Tabloid Bust mai mare pentru Daniela Crudu. Bruneta consideră că nu este destul de mărit

Bust mai mare pentru Daniela Crudu. Bruneta consideră că nu este destul de mărit

Bust mai mare pentru Daniela Crudu. Bruneta consideră că nu este destul de mărit
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Mar 2011   •   09:42

Anunţul a fost făcut de Bianca, în cadrul emisiunii lui Capatos.

Bruneta a recunoscut că „se gândea” să mărească bustul cu „două numere”, pentru că momentan „nu este destul de mărit.”

Deși nu mai este mulțumită de bustul ei, sânii Danielei sunt foarte apreciaţi de publicul masculin, care au votat-o pe internet la un sondaj privind cel mai reușit implant.

Daniela și-a făcut, se pare, primul implant la doar 17 ani, iar sânii ei au putut fi admiraţi în numărul din martie 2009 al revistei Playboy.

Bianca, în schimb, nu a avut nimic de zis, singura schimbare majoră recentă din viaţa ei fiind faptul că au venit perdelele pentru noua casă în care s-a mutat.

 


Daniela Crudu a devenit asistenta lui Capatos, alături de Bianca Drăguşanu, în urma unui scandal în care a fost implicată alături de interpretul de manele Leo de la Strehaia. Din cauza scandalului, ea a plecat de la matinalul prezentat de Răzvan şi Dani, unde a fost vecină pentru mai mult timp.

"Dacă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare. Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela, având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber", a declarat Dan Capatos, la acel moment.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close