Antena 3 CNN Show Tabloid Rapperii Drake şi Chris Brown, ofertaţi de un miliardar din SUA să continue bătaia într-un ring de box

Rapperii Drake şi Chris Brown, ofertaţi de un miliardar din SUA să continue bătaia într-un ring de box

Rapperii Drake şi Chris Brown, ofertaţi de un miliardar din SUA să continue bătaia într-un ring de box
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
26 Iun 2012   •   19:27

Rapperii Drake şi Chris Brown, care s-au bătut într-un club din New York în urmă cu două săptămâni, au primit o ofertă de 1 milion de dolari fiecare, din partea unui miliardar din media americană, pentru a-şi continua disputa într-un ring de box.

Damon Feldman, promotorul emisiunii "Celebrity Boxing" difuzată de postul de televiziune Fox, a dezvăluit că miliardarul Alki David le-a oferit celor doi muzicieni câte un milion de dolari dacă vor accepta să urce în ring şi să se bată într-un meci de box cu public, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Alki David a spus că, dacă acest meci de box va fi organizat, va oferi un alt milion de dolari în scopuri caritabile.

Chris Brown, fostul iubit al cântăreţei Rihanna, a fost bătut într-un club din New York de rapperul Drake, despre care presa americană afirmă că este actualul iubit al artistei.

Disputele dintre cei doi rapperi sunt de notorietate, fiind alimentate de speculaţiile apărute în ultimele luni despre relaţia pe care Drake ar avea-o cu Rihanna, fosta iubită a lui Chris Brown.

Cei doi muzicieni s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni în clubul newyorkez VIP, iar Chris Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de "ofertă de pace", la masa la care se afla Drake.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, sticla i-a fost returnată cu un bilet în care Drake a scris: "Mă culc cu iubirea vieţii tale. Împacă-te cu ideea asta!".

Acel mesaj l-a înfuriat pe Brown, care s-a îndreptat spre masa lui Drake, dar rivalul său i-a aplicat rapid o lovitură de pumn. Înainte ca Brown să se dezmeticească, un bărbat din anturajul lui Drake l-a lovit apoi în faţă cu o sticlă.

În acea altercaţie a fost implicat şi jucătorul de baschet Tony Parker, fostul soţ al actriţei Eva Longoria.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close