Antena 3 CNN Politică Ce spune premierul Ponta despre zvonul remanierii miniştrilor PNL

Ce spune premierul Ponta despre zvonul remanierii miniştrilor PNL

Ce spune premierul Ponta despre zvonul remanierii miniştrilor PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Feb 2013   •   16:30

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu s-a gândit niciodată la remaniere guvernamentală, precizând că are o relaţie bună cu ministrul Economiei, liberalul Varujan Vosganian, despre care se spune că ar fi "pe făraş".

"Nu am avut până în această zi nicio intenţie de a remania vreun ministru. Când voi avea, o voi face şi după aceea vă voi anunţa", a afirmat Ponta, după ce a participat la Congresul extraordinar al PNL, informează Agerpres.

În plus, şeful Executivului a spus că are o relaţie bună cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

"Din moment ce a fost ieri cu mine la întâlnirea cu miniştrii francezi, da, chiar avem o relaţie foarte bună. Când este ceva ce nu-mi place spun, dar eu nu cad în nebunia ştirilor pe surse. Am văzut că urma să îl remaniez şi tocmai eu l-am luat cu mine la Paris", a spus Victor Ponta.

Reacţia premierului vine după ce, potrivit unei informaţii pe surse, un lider din PSD a spus că ministrul Economiei, Varujan Vosganian, şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ar urma să fie remaniaţi, iar demiterile se vor face după Congresul PNL din acest week-end.

"Daniel Chiţoiu este ministru peste un vraf de hârtii, Fenechiu doar peste Căile Ferate, Nicolăescu nu are banii de la Sănătate, iar eu când îmi exprim nemulţumirile, Ponta mă ameninţă că mă dă afară din Guvern", le-ar fi spus Vosganian colegilor de partid, potrivit sursei citate.




×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close