x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Servesc patria și o ciorbă de potroace!

de S.T.   •   11 Ian 2016   •   18:10
Deziluzia optică: Servesc patria și o ciorbă de potroace! 534
Sentința în procesul lui Mircea Băsescu a fost de 4 ani cu executare. Nu era bine să intre în noul an cu datorii. Mai ales cu datorii la țigani.

Nici lui Traian Băsescu nu-i place să intre în noul an cu datorii. Cu datorii pe caiet. Dacă ne uităm pe caietul de la Cireșica, realizăm că Băsescu a fost un președinte mereu la datorie.

Mircea Băsescu să aibă grijă să nu pice cu finul în celulă. Cu finul Bercea poate să pice, să nu pice cu finul Borcea.

Chinezii au ajuns la 1,3 miliarde de locuitori, dar și copiii lui Borcea vin tare din urmă.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dana Rogoz recunoaste: “Ma calca in picioare, imi da palme…”

Dana Rogoz are o familie frumoasa de care se bucura in fiecare zi. Insa ea a facut o marturisire care le-a facut pe toate mamicile sa se topeasca. Fiul ei o iubeste atat de mult incat nu o lasa o clipa linistita atunci...

30 Iun 2016  •  12:09

sati