Antena 3 CNN Politică Politicienii se ceartă pe Facebook: Îmi spune lumea că ARD are candidaţi impotenţi

Politicienii se ceartă pe Facebook: Îmi spune lumea că ARD are candidaţi impotenţi

Politicienii se ceartă pe Facebook: Îmi spune lumea că ARD are candidaţi impotenţi
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Noi 2012   •   18:12

Theodor Paleologu și Sebastian Lăzăroiu au avut un schimb dur de replici pe Facebook, după ce deputatul PDL a scris că  "un consilier prezidenţial trebuie să fie un om capabil să-şi ţină gura chiar când crede că ar avea ceva interesant de spus", Lăzăroiu replicând că "e bine" că ARD are candidaţi tăcuţi, scrie Mediafax.

"Un consilier prezidenţial trebuie să fie un om capabil să-şi ţină gura, chiar când crede că ar avea ceva interesant de spus", a scris Paleologu.

"Aud asta de vreo 5 ani, în general, de la PSD şi PNL. Dar e bine că avem candidaţi ai ARD tăcuţi", a replicat Lăzăroiu.

"Nu e o chestiune partizană, ci o chestiune de principiu", "iar candidaţii, prin forţa lucrurilor, nu sunt tăcuţi: vorbesc cu oamenii, ascultă, discută etc.", a scris din noi deputatul PDL.

 "Mă bucur. Nu ştiu însă de ce toată lumea mă opreşte pe mine pe stradă să-mi spună că ARD are candidaţi impotenţi. Le-am explicat că eu nu sunt din ARD", a continuat Lăzăroiu, Paleologu replicând că e mult spus "candidaţi impotenţi" şi că unii sunt mai buni, alţii mai puţin.

"E adevărat că avem o campanie cam plicticoasă, dar motivul e altul, după părerea mea", a adăugat deputatul PDL.

"Pe de altă parte, aşa cum reiese dintr-o serie întreagă de declaraţii ale unor lideri USL, au de gând să-l suspende din nou pe Băsescu, ceea ce este, evident, culmea prostiei", a mai scris Paleologu, Lăzăroiu răspunzând că el crede că aceştia nu vor mai merge la o nouă suspendare, "dar e bine să ştie toată lumea consecinţele".

"Depinde de scorul cu care vor câştiga. La noi cele mai mari prostii sunt posibile. Eu eram convins încă din iunie că-l vor suspenda pe preşedinte pe baza unui simplu considerent: dacă e o prostie de făcut, sigur o vor face", a continuat Paleologu, Lăzăroiu răspunzând că "între timp au mai învăţat şi ei". "Unii da, alţii chiar sunt incorigibili...Nu neglija factorul «fandacsie». Conu' Leonida avea mare dreptate", a conchis Paleologu.

×
Subiecte în articol: Theodor Paleologu Facebook deputat pdl ARD
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close