Antena 3 CNN Politică Ponta: Doresc continuarea guvernării USL. Cine trage spre ruperea USL face jocul lui Băsescu

Ponta: Doresc continuarea guvernării USL. Cine trage spre ruperea USL face jocul lui Băsescu

Ponta: Doresc continuarea guvernării USL. Cine trage spre ruperea USL face jocul lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Feb 2014   •   14:16

Cine trage spre ruperea USL face jocul lui Traian Băsescu, a declarat în urmă cu puţin timp premierul Victor Ponta, în exclusivitate la emisiunea "Se întâmplă în România", de la Antena 3.

Victor Ponta a afirmat că, atât în calitate de premier, cât şi în calitate de preşedinte al PSD, îşi doreşte continuarea guvernării în formula USL, pentru că este necesară prezenţa tuturor celor care au stat la baza formării Uniunii Social Liberale.

Ponta a subliniat că va face tot efortul ca USL să rămână la guvernare, în pofida declaraţiilor făcute de oameni din diverse partide.

"Cred că seminţele dezbinării pe care domnul Băsescu le-a sădit în minţile unora, care sunt foarte activi în ultimele zile, prind roade. Şi atunci e de datoria mea, către toţi românii, să îi asifur că vreau stabilitate şi cp am puterea să trec peste orice lucru care m-ar putea supăra", a declarat Victor Ponta.

"Eu voi face toate eforturile care ţin de mine şi de PSD pentru că aşa le-am promis oamenilor (...) şi aşa au votat în 2012", a mai spus Victor Ponta.

Senatorii PNL de Bihor Cristian Bodea şi Valeriu Boeriu au afirmat, într-o conferinţă de presă, că PSD îi forţează pe liberali să părăsească USL, o "alianţă confiscată de Ponta", ei spunând că social-democraţii au creat USD ca "o chinezărie politică, un plagiat ca şi Abidas şi Mike", prin care vor să inducă în eroare electoratul.

Abordarea celor de la PNL este una "puerilă", a replicat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, care a afirmat:"Cum să alegem noi între PC şi PNL, când oamenii au votat în 2012 USL. USL înseamnă PSD, PNL, PC şi UNPR".

Citeşte şi:

Adrian Ursu: Retragerea PNL de la guvernare ar fi un eşec politic. E foarte greu să explici alegătorilor tăi că ai părăsit guvernarea fiindcă a apărut Daniel Constantin pe tabloul guvernamental

Iohannis: Nu acceptăm ca PNL şi PC să fie pe picior de egalitate. PSD să aleagă între noi şi ei

"Aritmetic, USD poate asigura guvernarea, fără PNL", declaraţia unui important lider PSD

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close