Antena 3 CNN Politică Ponta: Îl voi susţine pe Crin Antonescu să devină preşedinte. Eu mă pregătesc pentru mandatul de premier

Ponta: Îl voi susţine pe Crin Antonescu să devină preşedinte. Eu mă pregătesc pentru mandatul de premier

Ponta: Îl voi susţine pe Crin Antonescu să devină preşedinte. Eu mă pregătesc pentru mandatul de premier
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Oct 2011   •   12:10
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminică, la Suceava, că singura speranţă a celor de la PDL de a reuşi să facă ceva la următoarele alegeri este ca USL să se destrame, conform Agerpres

„Vreau să vă spun că, orice s-ar întâmpla, noi doi, cei care suntem astăzi aici, echipele de conducere, o să rămânem împreună. Şi nu o să rămânem împreună doar până la alegeri, ca să scăpăm de PDL şi de Băsescu. O să rămânem împreună şi după aceea, când avem foarte multă treabă de făcut”, a declarat liderul social-democrat.

Victor Ponta a adăugat că îl va susţine pe Crin Antonescu să devină preşedinte, iar el se va pregăti să preia mandatul de prim-ministru.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu a apreciat că economia României se află într-o situaţie foarte grea şi a adăugat că, în timp ce Guvernul vorbeşte de austeritate, rispipeşte din ce în ce mai mult.

„În România, avem o economie într-o situaţie foarte grea. Nu suntem singura ţară care avem o economie în criză, numai că suntem singura ţară în care Guvernul este condus de un caraghios, care bate lovituri de la 11 metri până intră mingea în poartă şi care ne spune, cu fiecare intervenţie publică, că economia României merge din ce în ce mai bine, că România-i lapte şi miere şi că în România există un singur lucru rău: Ponta şi cu mine”, a declarat Antonescu, în cadrul întâlnirii.

Victor Ponta şi Crin Antonescu au avut duminică o şedinţă cu Birourile Permanente Judeţene ale PSD şi PNL.



×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close