Antena 3 CNN Politică Ponta: Trebuie să fim atenţi. Situaţia e foarte rea în Ucraina

Ponta: Trebuie să fim atenţi. Situaţia e foarte rea în Ucraina

Ponta: Trebuie să fim atenţi. Situaţia e foarte rea în Ucraina
Sursa foto: foto: topix.com
02 Mar 2015   •   15:24

Premierul Victor Ponta a declarat că România trebuie să fie atentă la ceea ce se întâmplă în Ucraina. Acesta a spus că situaţia de acolo este foarte prostă, însă a dat asigurări că ţara noastră este stabilă. "Categoric, trebuie să fim foarte atenţi pentru că situaţia este proastă, e rea, ceea ce se întâmplă în Ucraina, ceea ce se întâmplă în restul regiunii, dar România este o ţară foarte stabilă", a spus Victor Ponta.

Declaraţiile vin în urma consultării pe care premierul a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu agenda şedinţei CSAT de mâine.

Acesta a dat asigurări că pe teme de siguranţă naţională preşedintele Iohannis, Guvernul şi Parlamentul acţionează unitar.
"Pot să vă garantez faptul că, prin toate discuţiile pe care le-am avut la Washington, nu doar noi ne bazăm pe Statele Unite, şi ei se bazează pe noi şi în ceea ce priveşte toate subiectele de siguranţă naţională, preşedinte, Guvern, Parlament acţionăm extrem de unitar şi ăsta e un lucru foarte bun", a declarat Ponta.

Administraţia Prezidenţială a anunţat convocarea, marţi, a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pe ordinea de zi aflându-se situaţia de securitate din Ucraina, stadiul Programului multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei României şi activitatea Consiliului Operativ al Securităţii.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close