Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Traian Băsescu este disperat

Radu Tudor: Traian Băsescu este disperat

Radu Tudor: Traian Băsescu este disperat
de S.T.    |    14 Oct 2014   •   09:40

Jurnalistul Radu Tudor consideră că preşedintele Traian Băsescu are un comportament care îl califică la urmărire penală.

"Legea spune că dacă ai cunoştinţe despre o încălcare a legii trebuie să sesizezi organele de anchetă. Faptul că Băsescu nu a făcut acest lucru, că a folosit în interes politic şi personal informaţii şi documente obţinute prin prisma funcţiei sale de preşedinte şi de şef al CSAT, din punctul meu de vedere, îl califică la urmărire penală", a spus Radu Tudor, marţi, la Antena 3.

Jurnalistul este de părere că preşedintele vrea să tulbure candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

"Băsescu se gândeşte că informaţia aceasta (Victor Ponta a fost ofiţer acoperit- n.red) ar putea să tulbure candidatura lui Victor Ponta şi să stârnească o nebunie atât de mare cu 3 săptămâni înainte de alegeri(...) Comportamentul lui Băsescu este generat de o disperare", a spus Radu Tudor.

Potrivit jurnalistului, ieşirile lui Băsescu "sunt ale unui om care are nevoie de un sprijin medical".

"Starea lui e generată de o realitate care îl scoate din minţi: Elena Udrea are 6% intenţie de vot de mai bine de o lună de zile, mai sunt 3 săptămâni până la alegeri şi nu se mai poate face nimic nici pentru el, nici pentru ea", a mai spus Radu Tudor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în timp ce era procuror.

Întrebat dacă faptul că Victor Ponta a fost şi ofiţer acoperit şi procuror nu este o ilegalitate, preşedintele Traian Băsescu a spus că este "o ilegalitate constituţională".

Citeşte şi:

Victor Ponta: Nu am fost ofiţer acoperit. Atacurile lui Băsescu, numai minciuni




×
Subiecte în articol: radu tudor Victor Ponta ofiţer acoperit
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close