Antena 3 CNN Actualitate Cei doi tineri găsiti decedaţi la Sibiu au fost identificaţi de părinţi

Cei doi tineri găsiti decedaţi la Sibiu au fost identificaţi de părinţi

Cei doi tineri găsiti decedaţi la Sibiu au fost identificaţi de părinţi
Sursa foto: Foto: A1
20 Aug 2012   •   17:05

Cei doi tineri găsiţi decedaţi, săptămâna trecută, lângă o pădure din Boiţa, judeţul Sibiu, au fost identificaţi de către părinţii lor, care ştiau că tinerii ar fi fost plecaţi din 2011 în Germania pentru a practica medicina, scrie Mediafax.
   
Potrivit procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Andreea Roman, cele două cadavre găsite în 14 august pe coasta dealului Poale, între Tălmaciu şi Boiţa, au fost identificate cu certitudine, fiind vorba despre Ileana şi Bogdan Bută, din judeţul Prahova. Cei doi tineri au fost identificaţi de către părinţi după haine şi lucrurile personale.
   
"În prezent se fac cercetări, nefiind stabilită concret cauza morţii. Se fac cercetări atât pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat, luându-se în considerare şi ipoteza sinuciderii sau o altă cauză, accidentală, a morţii", a declarat procurorul Andreea Roman.

"Este o moarte suspectă. Deşi nu avem cauza morţii în prezent, această variantă nu poate fi exclusă. Aceasta nu este însă singura ipoteză (...)  Având în vedere gradul avansat de putrefacţie şi scheletizare, la autopsie nu pot fi identificate urme de violenţă", a spus procurorul.
   
Audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, părinţii celor doi soţi le-au declarat anchetatorilor că ei îşi ştiau copiii în Germania.
   
Din cercetările făcute a reieşit că părinţii fetei nu au ştiut că cei doi tineri, care s-au căsătorit în 2006, pe când erau studenţi la Facultatea de Medicină din Cluj, nu au practicat meseria niciodată pe teritoriul României.
 
Potrivit sursei citate, cei doi soţi au primit sume importante de bani, pe toată durata cât au fost plecaţi de acasă, însă nu se ştie cu exactitate din probele existente până în acest moment dacă banii au fost scoşi din ţară sau dacă tinerii au fost într-adevăr în Germania, familia nediscutând niciodată altfel cu ei decât prin intermediul internetului.
   
Pe de altă parte, rudele tinerilor urmează să înregistreze decesul acestora, iar apoi trupurile vor fi duse în Băicoi, Prahova.
   
Poliţia Sibiu a deschis o anchetă după ce şeful de post din localitatea Boiţa a descoperit, la liziera pădurii din zonă, cadavrele în putrefacţie a doi tineri.
   

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close