Antena 3 CNN Actualitate Coloană de maşini pe câţiva kilometri, pe DN 1. Peste 2.500 de poliţişti şi 600 de maşini cu radare, pe şosele de revelion

Coloană de maşini pe câţiva kilometri, pe DN 1. Peste 2.500 de poliţişti şi 600 de maşini cu radare, pe şosele de revelion

Coloană de maşini pe câţiva kilometri, pe DN 1. Peste 2.500 de poliţişti şi 600 de maşini cu radare, pe şosele de revelion
Sursa foto: Foto: botosaninecenzurat.ro
de M.Z.    |    30 Dec 2011   •   13:00
Update 14.10 - Circulaţia pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate, vineri după-amiază, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, unde pe sensul de urcare spre munte s-au format coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri. Controalele poliţiştilor de la Rutieră vor fi suplimentate.

Peste 2.500 de poliţişti şi 600 de autospeciale dotate cu radare se vor afla, începând de astăzi, pe şoselele din România. Oamenii legii vor fi cu ochii pe şoferii care vor merge cu viteză, mai ales că vineri începe exodul spre staţiunile montane.

Este şi unul dintre motivele pentru care cele mai multe echipaje de poliţie vor fi pe şoselele care leagă Capitala de munte.

Alte zone monitorizate vor fi Valea Oltului şi nordul Moldovei, unde poliţiştii se aşteaptă de asemenea la trafic intens în acest sfârşit de săptămână. Toate aceste drumuri vor fi supravegheate şi de un elicopter al poliţiei.

Cum revelionul se apropie cu paşi repezi cine nu a plecat ieri din Bucureşti, cu siguranţă pleacă astăzi. Poliţia se aşteaptă aşadar la aglomeraţie mare pe drumurile naţionale. De aceea, autorităţile avertizează populaţia să se înarmeze cu multă răbdare dacă pornesc cu maşina la drum înainte de revelion.

Drumurile circulate intens se anunţă a fi aglomerate, mai ales că traficul a crescut cu 30% faţă de anul trecut.
 



×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close