Antena 3 CNN Actualitate Doiniţa Băsescu: Soţul meu nu a primit bani de la nimeni. Noi suntem relativ modeşti

Doiniţa Băsescu: Soţul meu nu a primit bani de la nimeni. Noi suntem relativ modeşti

Doiniţa Băsescu: Soţul meu nu a primit bani de la nimeni. Noi suntem relativ modeşti
20 Iun 2014   •   11:11

"Soţul meu nu ar fi primit bani de la nimeni, noi suntem relativ modeşti, chiar dacă lumea spune altceva", a declarat, vineri dimineaţă, soţia lui Mircea Băsescu, arestat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

"Soţul meu nu ar fi întrat într-o astfel de târlăşie, nu ar fi primit bani de la nimeni, noi suntem relativ modeşti, lumea spune altceva", a afirmat soţia fratelui preşedintelui.

Doiniţa Băsescu a afirmat că a existat o presiune extraodinară din partea familiei interlopului Bercea Mondial, aceştia venind "pe sub geamuri noaptea", sub pretextul că îi e dor fetiţei botezate de naşii ei.

Întrebată dacă a vorbit cu familia preşedintelui Traian Băsescu despre acest scandal, soţia lui Mircea Băsescu a răspuns: "Nu am vorbit. Ce ar fi putut să-mi spună?".

Soţia lui Mircea Băsescu le-a transmis rudelor lui Bercea Mondial să le fie ruşine pentru bucuria pe care au afişat-o în momentul în care au aflat că fratele preşedintelui este reţinut pentru 24 de ore.

"Imaginile care au fost difuzate la televizor, în care clanul Bercea se bucura când Mircea Băsescu a fost reţinut, mă cutremură. Eu nu pot să mă bucur pentru răul nimănui. Vreau să ştiţi că le-am purtat respect, le-am botezat fetiţa şi i-am primit în casa noastră. Nu i-am înjosit niciodată. (...) Familia lui Bercea Mondial ar trebui să aibă respect. Să le fie ruşine pentru bucuria pe care o afişează şi pentru ceea ce ne-au făcut", a mai spus Doiniţa Băsescu.

Antena 3 a prezentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza zilei", imagini în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, apare discutând cu fiul lui Bercea Mondial despre plata unor sume importante de bani în scopul eliberării interlopului.

"Poporul te ridică, poporul te coboară!", "Băsescu, trădătorul de neam şi ţară". IMAGINI şi MESAJE trimise pe [email protected]


×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close