Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc va da dispoziţie pentru un "dialog mai real" cu sindicatele, după discuţiile cu protestatarii de la Timişoara

Emil Boc va da dispoziţie pentru un "dialog mai real" cu sindicatele, după discuţiile cu protestatarii de la Timişoara

Emil Boc va da dispoziţie pentru un "dialog mai real" cu sindicatele, după discuţiile cu protestatarii de la Timişoara
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    07 Oct 2011   •   14:12

Emil Boc a discutat, vineri, cu o delegaţie a protestatarilor care au manifestat în faţa Centrului Regional de Afaceri Timişoara, unde are loc o convenţie PDL, informează Mediafax.

Liderii sindicali care au participat la discuţii au declarat că fiecare a expus "probleme punctuale" cu care se confruntă judeţul Timiş, pe fiecare domeniu, din cauza reducerilor bugetare.

"Cel de la învăţământ i-a spus despre problemele din învăţământ, cel de la sănătate despre problemele din spitale. Eu i-am spus că înţelegem că e criză, dar nu înţelegem de ce se cheltuie haotic pe unele investiţii fără rost", a declarat liderul CNSLR Frăţia Timiş, Adrian Negoiţă.

Premierul s-a ferit să facă promisiuni după ce a ascultat problemele sindicaliştilor, dar a afirmat că va da dispoziţie în Guvern pentru un "dialog mai real" cu sindicatele.

Aproximativ 200 de persoane, membre ale unor sindicate, precum şi lideri ai PSD Timiş, au protestat, vineri, în faţa Centrului Regional de Afaceri Timişoara, unde se desfăşoară o convenţie a PDL.


×
Subiecte în articol: Emil Boc dialog sindicate Timisoara guvern
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close