Antena 3 CNN Actualitate Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu, implicat într-un scandal cu interlopii

Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu, implicat într-un scandal cu interlopii

Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu, implicat într-un scandal cu interlopii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Sep 2014   •   08:10

Fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu a fost implicat într-o altercaţie cu un interlop, într-un club din Timişoara. 

 
După ce l-a însoţit pe preşedintele Traian Băsescu în vizita de la Sânnicolaul Mare, Funeriu şi-a petrecut noaptea într-un local din oraşul de pe malul Begăi.

La un moment dat, fostul ministru al Culturii s-a îmbrâncit cu Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timişoara. 
 
Surse din poliţie spun că anchetatorii ar fi primit şi un telefon de la Cotroceni în urma scandalului, pentru a afla ce s-a întâmplat cu Daniel Funeriu în acel club.

Ulterior, poliţiştii din Timiş s-au autosesizat şi au deschis o anchetă din oficiu. Daniel Funeriu nu a depus plângere la poliţie până acum, pentru că s-a împăcat cu interlopul. În acest caz, oamenii legii sunt legaţi de mâini şi de picioare, dacă nu au o plângere.
 
Funeriu nu a avut o reacţie promptă
 
Contactat de Antena 3, fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu a refuzat un punct de vedere prompt în acest caz, solicitând să i se trimită întrebarea pe e-mail.

Poliţia exclude telefonul de la Cotroceni

De asemenea, poliţia Timiş spune că este exclus să se fi primit telefon de la Administraţia prezidenţială în acest caz.
 
"Este exclus acel telefon pe care dvs spuneţi că l-am primit de la Cotroceni", a declarat marţi, la Antena 3, Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close