Antena 3 CNN Actualitate Imagini GREU DE PRIVIT la periferia Constanţei. Cadavre de câini mutilaţi, aruncate în saci la periferia oraşului

Imagini GREU DE PRIVIT la periferia Constanţei. Cadavre de câini mutilaţi, aruncate în saci la periferia oraşului

Imagini GREU DE PRIVIT la periferia Constanţei. Cadavre de câini mutilaţi, aruncate în saci la periferia oraşului
de O.P.    |    08 Apr 2014   •   05:54

 Imagini de groază la periferia Constanţei. Cadavrele mai multor câini au fost găsite în saci aruncaţi în grămezile de gunoi de la ieşirea din nordul oraşului.

Reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor spun că există indicii clare potrivit cărora, animalelel au fost maltratate şi chiar împuşcate. Direcţia Sanitar Veterinară a deschis o anchetă în acest caz.

O organizaţie pentru apărarea drepturilor animalelor a fost anunţată printr-un telefon anonim că mai multe persoane au aruncat sacii dintr-o maşină, pe câmp, apoi au dispărut. Ajuns la faţa locului, reprezentantul asociaţiei a examinat cele patru cadavre şi şi-a dat seama că animalele au avut parte de o moarte violentă.

Animalele, patru masculi necastraţi, au fost cel mai probabil omorâte în locuri diferite şi apoi adunate în sacii de rafie în care au fost găsiţi.

Voluntarul asociaţiei pentru protecţia animalelor spune că există indicii clare potrivit cărora, cei patru câini au fost maltrataţi înainte de a muri, dar cauzele morţii vor fi ştiute abia după necropsia care se va face la Direcţia Sanitar Veterinară.

×
Subiecte în articol: animale
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close