Antena 3 CNN Actualitate Incredibil. Un şofer beat s-a răsturnat cu utilajul de deszăpezire în timpul unei operaţiuni

Incredibil. Un şofer beat s-a răsturnat cu utilajul de deszăpezire în timpul unei operaţiuni

Incredibil. Un şofer beat s-a răsturnat cu utilajul de deszăpezire în timpul unei operaţiuni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Feb 2012   •   15:31

Un şofer care consumase băuturi alcoolice s-a răsturnat în şanţ cu utilajul de deszăpezire, pe DN3, în apropiere de comuna Cuza-Vodă, conform Agerpres.

„Conducătorul unui utilaj angrenat în activităţile de deszăpezire pe DN3 a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident nu au rezultat vătămări sau victime omeneşti. Echipajul de poliţie care s-a prezentat imediat la faţa locului a constatat că respectivul conducător auto se afla într-o avansată stare de ebriertate, concentraţia alcoolică indicată în urma testării a fost de 1,03% miligrae alcool pur în aerul exiprat”, conform inspectorului principal Daniel Naghi de la Serviciul de Poliţie Rutieră”.

„Şoferul a fost preluat de echipajul de poliţie şi condus la Spitalul Judeţean Călăraşi în vederea recoltării probelor biologice. El a refuzat recoltarea”, conform aceleiaşi surse.

Conform inspectorului principal, acesta este al doilea incident produs în ultima săptămâna în Călăraşi în care aceste utilaje şi conducătorii lor sunt implicaţi în evenimente rutiere pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

×
Subiecte în articol: sofer bautura bauturi alcoolice alcoolemie
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close