Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas: În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol (VIDEO)

Ioana Maria Vlas: În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol (VIDEO)

Ioana Maria Vlas: În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
16 Sep 2010   •   14:48

În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol pentru că e în stare să întoarcă lumea pe dos.  Declaraţia aparţine Ioanei Maria Vlas care a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, cu numai câteva ore înainte ca judecătorii Curţii de Apel să anunţe dacă omul de afaceri va rămâne în arest. Fostul administrator al SOV Invest a vorbit despre dosarul lui Sorin Ovidiu Vântu şi despre probleme cu legea ale omului de afaceri.

"Vîntu o să tacă din loialitate, dar şi din frică. Nu e bine să dezgropi morţii, că put. Nici nu vă puteţi închipui cât de îngrozitor put?, a declarat Ioana Maria Vlas care a adăugat că omul de afaceri ar putea să iasă pe ?chichiţe de procedură?. ?Din câte dosare grele au fost în România, stiţi cum au ieşit curaţi cei care erau judecati, pe chichiţe de procedură?

"Vîntu e ca un guzgan. Este abject să te ascunzi în dosul cuiva"

?Eu nu pot să mă pronunţ, că nu sunt judecător. Eu spun că, din punct de vedere procedural, dacă cineva are de ce să se lege, se va lega. Eu însă nu am dubiu că Vîntu îl va ajuta pe Popa aşa cum a şi făcut-o până acum?.

Ioana Maria Vlas este de părere că Sorin Ovidiu Vîntu merită să rămână în închisoare. ?Este abject să te ascunzi în dosul cuiva. L-a pus pe Popa să facă cea mai murdară parte din dosarul FMI. Eu am semnat toate hârtiile în speranţa că lucrurile se vor îndrepta?.

?Lucrurile cele mai urate le-a furat prin Popa. (...) E un comportament de guzgan. El nu există nicăieri pe hârtie?, a continuat Ioana Maria Vlas.

?În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol, pentru că este în stare să întoarcă toată lumea pe dos?. (...) Statul român a fost neputincios în faţa lui Vîntu?, a mai spus Ioana Marian Vlas.

Ioana Maria Vlas, în continuare în arest

Ioana Maria Vlas a aflat marţi că va rămâne în arest pentru încă două luni, cel puţin. Asta după ce Comisia  de Eliberarea Condiţionată a Penitenciarului Târgşor a decis că o nouă cerere de eliberare va putea fi luată în discuţie abia peste două luni. Maria Vlas ceruse eliberarea înainte de termen, după ce a fost condamnată la 10 ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA.

Judecătoria Ploieşti a respins, pe 4 iunie, o altă cerere de eliberare a Ioanei Mariei Vlas, considerând-o neîntemeiată. Fostul administrator al SOV Invest a primit o condamnare la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA.

La începutul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor. Ea afirma că se simte în siguranţă în închisoare şi nu a cerut eliberarea din arest, decât după aproximativ trei ani. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close