Antena 3 CNN Actualitate Martor la accidentul lui Huidu: Venea cu o viteză de scârţâiau roţile

Martor la accidentul lui Huidu: Venea cu o viteză de scârţâiau roţile

Martor la accidentul lui Huidu: Venea cu o viteză de scârţâiau roţile
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    17 Oct 2011   •   19:04

Şerban Huidu mergea cu viteză foarte mare în momentul producerii accidentului - este declaraţia unui martor după teribilul accident provocat duminică de realizatorul TV.

Bărbatul susţine că se afla în curtea casei sale când s-a produs impactul dintre cele două maşini, iar Loganul, maşina în care au murit trei persoane, s-a răsucit de două ori.

"Eram în curte şi ieri (duminică - n.r.) nu ştiu cât a fost ceasul 10 jumate - 11 fără ceva, Huidu venea de la Predeal, cobora cu o viteză de scârţâiau roţile a intrat pe contrasens pe linia continuă, Loganul a venit aproape de linia continuă şi direct în el a intrat. L-a întors cu roatele în sus de două ori, am trecut repede la el şi mi-a zis că-l doare pieptul, şi-a scos copiii din maşină, soţia, bona care era cu ei în maşină, el a stat s-a uitat la Logan, la maşina lui şi a fugit în curte la cantină", a povestit un martor al accidentului, la emisiunea Acces direct, de la Antena 1.

Un alt martor la accidentul rutier în care a fost implicat Şerban Huidu este de părere că "domnii cu Loganul puteau să evite accidentul".

"Domnul Huidu a trecut, ne-a depăşit pe noi. Nu cred că avea 70 km/h. Domnii cu Loganul puteau să evite, aveau viteză mare. Nu ţin nici cu morţii, nici cu el. [...] A făcut un derapaj, n-a mai putut să controleze maşina. Loganul avea mai mare viteză. Omul (Huidu - n.r.) n-a mai putut să-şi controleze maşina", a declarat martorul Francis Grancea, luni seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close