Antena 3 CNN Actualitate Parchetul Olt: Bercea Mondialu' nu este dat în consemn la frontieră. Procurorul de caz susţine contrariul

Parchetul Olt: Bercea Mondialu' nu este dat în consemn la frontieră. Procurorul de caz susţine contrariul

Parchetul Olt: Bercea Mondialu' nu este dat în consemn la frontieră. Procurorul de caz susţine contrariul
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Feb 2011   •   11:10

Interlopul Bercea Mondialu', cunoscut pentru legăturile sale cu familia preşedintelui Băsescu, a fost dat în consemn la frontieră, susţine procurorul care se ocupă de caz.

Surpriză, însă. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Olt afirmă exact contrariu! Şi anume că interlopul nu este căutat de poliţie. Surse oficiale indică faptul că Bercea Mondialu' este căutat pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat un nepot.

Nepotul lui Bercea Mondialu' juca biliard împreună cu doi prieteni, într-un bar din comuna Drăgăneşti. El povesteşte cum a fost înjunghiat de propriul unchi.

Prietenii tânărului, dar şi mama lui Bercea Mondialu', confirmă povestea victimei.

Băiatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Caracal. Pentru că starea sa de sănătate era foarte gravă, medicii au decis să-l trimită la spitalul judeţean din Craiova.

În urma incidentului, Bercea Mondialu' a fost pus sub învinuire de poliţişti.

Tânărul de 17 ani a mai avut probleme cu unchiul său şi anul trecut. În luna noiembrie, cei doi au fost implicaţi într-una accindent rutier. Erau în maşini diferite, s-au şicanat în trafic şi s-au lovit. Se pare că tânărul era la volan şi conducea fără permis.

 


×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close