Antena 3 CNN Actualitate Primarul care a MUŞAMALIZAT un accident rutier. Le-a interzis poliţiştilor să publice imaginile în care se vedea cine a provocat accidentul

Primarul care a MUŞAMALIZAT un accident rutier. Le-a interzis poliţiştilor să publice imaginile în care se vedea cine a provocat accidentul

Primarul care a MUŞAMALIZAT un accident rutier. Le-a interzis poliţiştilor să publice imaginile în care se vedea cine a provocat accidentul
de O.P.    |    02 Dec 2014   •   06:42

Primarul din Tulcea împarte dreptatea după bunul plac şi, mai ales, printre apropiaţi. Accidentul rutier comis de fiul unei colaboratoare a Primăriei a fost surprins de o cameră de supraveghere din centrul oraşului, iar filmul a fost făcut public de poliţia locală.

Din ordinul primarului, imaginile au fost însă şterse imediat, pe motiv că nu pot fi folosite decât de organele abilitate. Alte accidente rutiere nu au avut însă parte de aceeaşi abordare.

Clipul a devenit viral, după ce a fost postat pe pagina de facebook a Poliţie Locale Tulcea. Scandalul a început însă abia după ce imaginile au fost cenzurate din ordinul edilului Constantin Hogea. Acesta susţine că filmele de pe camerele de supraveghere din oraş pot fi folosite doar de organele de poliţie şi de anchetă şi că cine le-a făcut publice a încălcat regulamentul.

Directorul poliţiei comunitare Tulcea susţine însă că această regulă este nouă şi că, de fapt, altele ar fi motivele pentru care primarul a dat ordin ca imaginile să dispară de pe internet.

Vinovat de producerea accidentului este fiul unor afacerişti din Tulcea, care au contracte cu primăria. Tânărul obţinuse permisul de conducere doar de câteva zile, însă asta nu l-a împiedicat să facă pe şoferul de curse noaptea, prin oraş.

Rămâne însă de văzut ce sancţiuni va primi tânărul şofer pentru cascadoria din centrul oraşului.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close