Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a accidentat un tânăr care mergea pe trotuar a fost arestat. Pe cine a încercat să dea vina

Şoferul care a accidentat un tânăr care mergea pe trotuar a fost arestat. Pe cine a încercat să dea vina

Şoferul care a accidentat un tânăr care mergea pe trotuar a fost arestat. Pe cine a încercat să dea vina
16 Apr 2015   •   13:14

Şoferul de 22 de ani care a accidentat mortal un tânăr de 18 ani care mergea pe marginea drumului, iar apoi a fugit a fost arestat preventiv. Acesta a spus atunci că la volan se afla tatăl său încercând să scape de pedeapsă. Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au găsit maşina implicată în accident în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Fundu Moldovei, la circa o sută de metri de locul producerii accidentului. Ulterior, poliţiştii l-au identificat şi pe autorul accidentului, un localnic de 22 ani. Atât băiatul cât şi tatăl său au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul tânărului a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la tatăl acestuia rezultatul a fost negativ. Oamenii legii au stabilit că şoferul circula cu viteză şi l-a lovit pe tânărul de 18 ani în timp ce mergea pe marginea drumului .

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close