Antena 3 CNN Show A văzut suferința cu ochii lui! Un celebru chef de la noi, în mijlocul evenimentelor din Barcelona

A văzut suferința cu ochii lui! Un celebru chef de la noi, în mijlocul evenimentelor din Barcelona

A văzut suferința cu ochii lui! Un celebru chef de la noi, în mijlocul evenimentelor din Barcelona
Sursa foto: Foto:Joseph Hadad /Facebook
19 Aug 2017   •   21:24

Un celebru bucătar de la noi a fost prins în vâltoarea evenimentelor tragice de la Barcelona, afectată de un atentat terorist soldat cu 14 morți și peste 100 de răniți.

Aflat în Spania într-un circuit culinar, Joseph Hadad a povestit pe Facebook ce a văzut la scurt timp după atac și a lansat un apel la solidaritate.

 „Ieri am avut neșansa să fiu martorul unor momente de cumpănă, de tristețe și neputință. Regret enorm tragicul incident întâmplat ieri în centrul Barcelonei și mă vor ruga pentru cei dispăruți, cei răniți. Am văzut frica în ochii oamenilor cum nu am văzut până acum vreodată. Este exact ceea ce doresc ei să semene în inimile noastre prin aceste atacuri fără sens: teroare. Eu însă nu voi lăsa teama să mă inunde niciodată, îmi voi păstra zâmbetul și, cu credință, știu că tot ce e rău își va găsi pedeapsa. Nu vă lăsați inimidați de ce se întâmplă. Călătoriți, explorați, fiți liberi. Eu continui turul culinar în Barcelona, continui să-mi cultiv pasiunea și să descopăr oameni, restaurante și poveștile lor. Astăzi intru în Shabbat și mă voi ruga mult, pentru toți. Al vostru, Joseph. #prayforbarcelona#prayfortheworld, a spus chef Joseph Hadad.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close