Antena 3 CNN Show Showbiz Ce legătură există între câştigătoarea Miss America şi Vladimir PUTIN. "Americanii au fost SFIDAŢI în faţă"

Ce legătură există între câştigătoarea Miss America şi Vladimir PUTIN. "Americanii au fost SFIDAŢI în faţă"

Ce legătură există între câştigătoarea Miss America şi Vladimir PUTIN. "Americanii au fost SFIDAŢI în faţă"
de P.I.    |    16 Sep 2014   •   10:17

Câştigătoarea Miss America, cel mai prestigios concurs de frumuseţe din ţară, este anul acesta Kira Kazantsev. O tânără oarecare, la prima vedere, dar care a dat naştere unor teorii ale conspiraţiei uimitoare.

Şi asta pentru că este rusoaică. Părinţii ei au venit în America în anii '90 - tatăl ei este chirurg, iar mama se ocupă de imobiliare. Kira a terminat o facultate în New York şi spune că este pasionată de arte, că îi place să vorbească limba rusă şi spaniola, iar părinţii ei ar fi vrut să urmeze facultatea de Drept.

"Din toate fetele care sunt născute şi crescute în America, am ales-o pe Kira, care este rusoaică. Ea ne va reprezenta ţara. Ce mesaj transmitem noi Rusiei şi lumii întregi. Cine ştie, poate este spionul lui Vladimir Putin şi a reuşit să se infiltreze atât de bine în structurile ţării noastre", spun comentatorii care au încins paginile reţelelor de socializare.

Un lucru este cert, în situaţia actuală dintre SUA şi Rusia, această alegere - fie ea şi la un concurs de frumuseţe - bate la ochi.



×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close