Antena 3 CNN Show Showbiz Benone Sinulescu se simte vinovat de moartea unei mari artiste a României. „S-a dus să cânte în locul meu și nu s-a mai întors”

Benone Sinulescu se simte vinovat de moartea unei mari artiste a României. „S-a dus să cânte în locul meu și nu s-a mai întors”

Benone Sinulescu se simte vinovat de moartea unei mari artiste a României. „S-a dus să cânte în locul meu și nu s-a mai întors”
Sursa foto: Foto: Antena Stars
de S.T.    |    04 Feb 2018   •   13:32

Benone Sinulescu a afirmat că se simte vinovat de moartea uneia dintre cele mai mari artiste pe care a avut-o România, interpreta de muzică populară Ileana Sărăroiu.

Ileana Sărăroiu a încetat din viață în anul 1979, la vârsta de 42 de ani, la o nuntă din Călărași, din cauza unui anevrism care i-a provocat un accident vascular cerebral.

„Într-un fel mă simt vinovat de moartea Ilenei, deoarece, înaintea spectacolului fatal, când eram amândoi prin Călăraşi, câţiva oameni m-au rugat să cânt la nunta lor. Eu însă aveam un concert în Iugoslavia pentru acea dată şi le-am recomandat-o pe Ileana. S-a dus să cânte în locul meu şi nu s-a mai întors, lăsându-mi în suflet o mare durere”, a dezvaluit Benone Sinulescu, potrivit stirilekanald.ro.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close