Antena 3 CNN Show Showbiz Laurențiu Cazan, decizie radicală! Adevăratul motiv pentru care celebrul artist a dispărut din showbiz

Laurențiu Cazan, decizie radicală! Adevăratul motiv pentru care celebrul artist a dispărut din showbiz

Laurențiu Cazan, decizie radicală! Adevăratul motiv pentru care celebrul artist a dispărut din showbiz
Sursa foto: Foto: Laurentiu Cazan.Facebook
18 Aug 2017   •   09:42

Viața lui Laurențiu Cazan a luat o întorsătură neașteptată. Învăluit în discreție, artistul, prima vedetă autentică din România care s-a impus pe piața muzicală occidentală după Revoluție, s-a apropiat de biserică și cântă doar pentru a da un exemplu noilor generații de copii talentați, scrie libertatea.ro.

Marele compozitor şi chitarist care anul acesta împlinește 60 de ani, s-a reîntors în oraşul său natal, Buzău, şi singura legătură pe care o păstrează cu scena o reprezintă un club de blues& rock din localitate, unde încântă cu chitara sa, Cazan fiind autodidact (a dezvoltat un stil interpretativ instrumental unic), de asemenea, câteva festivaluri muzicale pentru copii.

Fostul solist al trupei Sfinx, cu care a întreprins turnee în afara țării în anii dinainte de ’89, Cazan s-a apropiat mult de religie și rugăciune, ”deschidere către lumină” după cum se numește orientarea sa și este des întâlnit la slujbele ortodoxe de la bisericile din localitate.

Cu câteva excepții, invitații din partea colegilor din breaslă care moderează propriile producții, artistul refuză să mai apară în emisiunile de divertisment din plaja televiziunilor comerciale.

×
Subiecte în articol: showbiz
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close