Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Blackpool a învins-o pe Tottenham cu 3-1, într-o restanţă din Premier League

Blackpool a învins-o pe Tottenham cu 3-1, într-o restanţă din Premier League

Blackpool a învins-o pe Tottenham cu 3-1, într-o restanţă din Premier League
Sursa foto: Foto: espn.co.uk
23 Feb 2011   •   10:36

Blackpool a obţinut o victorie extrem de importantă în tentativa de a se menţine în Premier League. Echipa antrenată de Ian Holloway a învins pe teren propriu cu scorul de 3-1 pe Tottenham, într-o restanţă di campionatul Angliei şi are acum un avans de cinci puncte faţă de Wigan, prima formaţie de sub linia care asigură supravieţuirea. A fost primul eşec suferit de londonezi pe Bloomfield Road din 1956.

 
Gazdele au deschis scorul printr-un penalty transformat de Charlie Adam şi şi-au asigurat un avantaj liniştitor la pauză prin golul din minutul 44 al lui DJ Campbell, care a finalizat un contraatac perfect. Cu zece minute înainte de final, Brett Ormerod a dat sentinţa definitivă, rusul Roman Pavlyuchenko salvând onoarea oaspeţilor în prelungirile partidei.
 
Nu cred că există un cuvânt pentru a-l putea folosi ca să-mi exprim încântarea. A fost o seară fantastică pentru toţi cei care au legătură cu acest club”, a declarat la final managerul învingătorilor, care a reuşit să rămână cu picioarele pe pâmânt în ciuda euforiei: „Acest rezultat înseamnă că suntem mai buni decât Milan? Nu cred”.

×
Subiecte în articol: Tottenham Premier League
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close