Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brazilia şi Spania se vor întâlni în sferturile de finală ale CM Under-20

Brazilia şi Spania se vor întâlni în sferturile de finală ale CM Under-20

Brazilia şi Spania se vor întâlni în sferturile de finală ale CM Under-20
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Aug 2011   •   15:08

Sferturile de finale ale Campionatului Mondial Under-20, care are loc în Columbia, propune un meci care ar fi putut fi cu uşurinţă finala competiţiei, Brazilia - Spania.

Brazilia s-a calificat între cele mai bune opt echipe ale lumii după ce a învins în optimi naţionala Arabiei Saudite, scor 3-0. Henrique a deschis scorul pentru sud-americani imediat după pauză, pentru ca Silva să majoreze avantajul echipei lui Ney Franco în minutul 70. Ultimul gol al întâlnirii a fost marcat de Dudu, cu patru minute înainte de final.

Nu la fel de uşor a obţinut calificarea şi Spania, care a încheiat la egalitate după 120 de minute meciul împotriva Coreii de Sud, scor 0-0, ibericii impunându-se abia după loviturile de departajare cu 7-6.

Nigeria şi-a confirmat statutul de favorită la titlu, învingând în optimile de finală echipa Angliei, echipă care părăseşte turneul final fără a marca vreun gol, după ce în faza grupelor încheiase toate meciurile cu 0-0. Africanii au câştigat cu 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind reuşit de Edafe Egbedi, în minutul 52.

În sferturile de finală, Nigeria va da piept cu Franţa, învingătoare cu 1-0 în faţa Ecuadorului. Succesul „cocoşilor” s-a conturat greu, golul izbăvitor fiind înscris abia în minutul 75 de Antoine Griezmann.

×
Subiecte în articol: Brazilia Spania Nigeria Franta Columbia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close