Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pandurii Tg. Jiu a fost învinsă de Dnipro la debutul în grupele Europa League, scor 0-1

Pandurii Tg. Jiu a fost învinsă de Dnipro la debutul în grupele Europa League, scor 0-1

Pandurii Tg. Jiu a fost învinsă de Dnipro la debutul în grupele Europa League, scor 0-1
de M.T.    |    19 Sep 2013   •   22:39

Pandurii Tg. Jiu a pierdut meciul disputat la Cluj cu Dnipro Dnipropetrovsk în prima etapă a grupei E din Europa League, scor 0-1.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 38, atunci când căpitanul formaţiei ucrainiene, Ruslan Rotan a profitat de lipsa marcajului şi l-a învins pe Răzvan Stanca din apropiere, în urma unui corner.

Vicecampioana României nu a reuşit să ameninţe avantajul minim al oaspeţilor şi chiar putea pierde cu un scor mai mare, jucătorii lui Dnipro irosind câteva ocazii mari de a-şi mări avansul de pe tabelă.

În celălalt meci al grupei, în Italia, Fiorentina a învins pe Pacos Ferreira cu 3-9, golurile formaţiei viola fiind înscrise de Gonzalo Rodriguez, Ryder Matos şi Giuseppe Rossi.

În etapa a doua din faza grupelor a Europa League, Pandurii va juca în deplasare cu Pacos Ferreira, în timp ce Dnipro va întâlni pe teren propriu pe Fiorentina.

Pandurii: Stanca - Momcilovic, Christou, Unguruşan (Paulinho 75), Erico, Buleică, Anton, Eric, Breeveld (Distefano 64), Adrovic, Nicoară (Ciucur 55)

Dnipro: Boyko - A. Vlad, Mazuch, Fedetskiy, Kankava, Konoplyanka (Shakhov 85), Cheberyachko, Bruno Gama (Seleznyov 46), Rotan, Zozulya (Kulakov 88), Matheus

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close