Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: „TSKA Sofia este o echipă bună, dar nu de speriat”

Gigi Becali: „TSKA Sofia este o echipă bună, dar nu de speriat”

Gigi Becali: „TSKA Sofia este o echipă bună, dar nu de speriat”
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   16:27

Steaua va întâlni în playoff-ul Europa League pe TSKA Sofia, un adversar pe care roş-albaştrii ar fi preferat să-l evite. Cu toate acestea, patronul Gigi Becali spune că bulgarii nu sunt de speriat şi că are ca obiectiv finala competiţiei, care va avea loc la Bucureşti.

Nu vroiam să cad cu o echipă la care joacă Zicu. TSKA este o formaţie bună, dar nu de speriat, mai ales că noi avem o echipă de finala Europa League. În fotbal nu mai pot exista surprize mari”, a declarat finanţatorul Stelei la GSP TV.

Fundaşul Valentin Iliev va întâlni echipa la care a început fotbalul şi al cărei fan se declară, dar promite că pe teren nu va ţine cont de aceste lucruri.

În această dimineaţă, la antrenament, chiar discutam cu colegii mei şi le spuneam că nu mi-aş dori să cădem cu TSKA, dar în sinea mea eram aproape sigur că se va întâmpla. Când eşti copil, îţi alegi o echipă cu care să ţii, iar pentru mine aceasta a fost TSKA. Iubesc acest club, dar voi da totul pentru a câştiga împotriva lui”, a spus apărătorul bulgar pentru site-ul oficial al roş-albaştrilor.

Iliev a făcut şi o scurtă caracterizare viitorului adversar: „Au o echipă foarte bună, cu jucători buni, cu un antrenor foarte bun. Trebuie să facem absolut tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga această dublă. Vreau să joc în grupele Europa League”.

Narcis Răducan a comentat şi el rezultatul tragerii la sorţi şi spune că aşteaptă o calificare a a Stelei în grupele Europa League.

Au câştigat Cupa şi Supercupa. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele. Avem însă avantajul că am început campionatul mai devreme şi cred că ne vom califica. Trebuie tratată cu seriozitate această dublă manşă. Steaua este Steaua, ŢSKA Sofia e o echipă mai mică, dar o vom trata cu seriozitate. Galeriile dintre cele două echipe se înţeleg foarte bine, deci nu vor fi probleme. Cred că vor merge foarte mulţi stelişti în Bulgaria”, a precizat directorul sportiv al Stelei la Radio GSP.

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close