Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I. Şumudică a debutat cu victorie la Concordia Chiajna

Liga I. Şumudică a debutat cu victorie la Concordia Chiajna

Liga I. Şumudică a debutat cu victorie la Concordia Chiajna
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Mar 2014   •   09:11

Marius Şumudică a debutat cu dreptul la Concordia Chiajna, echipa sa reuşind să obţină prima victorie în 2014, 1-0 cu Pandurii Tg. Jiu, în deplasare.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wellington, în minutul 84, reuşita brazilianul prelungind criza gorjenilor.

Fără Eric, Pandurii nu nu a reuşit să câştige niciun meci în acest an, iar suporterii din Tg. Jiu au scandat numele fostului antrenor, Petre Grigoraş.

Cu toate acestea, actualul tehnican al vicecampioanei din ediţia trecută, Cristi Pustai, a declarat că nu intenţionează să demisioneze şi că echipa sa merge să câştige în etapa următoare, pe terenul lui Dinamo.

FC Vaslui rămâne la 3 puncte în spatele lui Dinamo, principala rivală în lupta pentru locul 4, după ce a pierdut surprinzător pe teren propriu în derbyul moldav cu FC Botoşani, scor 0-1.

Oaspeţii au câştigat graţie golului senzaţional marcat de Cristian Danci cu zece minute înainte de final, într-un moment în care botoşenenii evoluau în inferioritate numerică, după ce Marius Croitoru a fost eliminat.

În acest sezon, FC Botoşani a reuşit să ia toate cele 6 puncte din duelurile cu FC Vaslui, meciul tur încheindu-se tot cu victoria cu 1-0 a nou-promovatei.

Într-o altă partidă disputată luni în Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ s-a impus cu 1-0 la Galaţi, gol Gabriel Cânu, în confruntarea cu Oţelul.

În urma acestui eşec, campioana din 2011 rămâne la un singur punct deasupra primei poziţii retrogradabile, ocupată în acest moment de Viitorul.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close