Antena 3 CNN Sport Fotbal intern „Nu ne gândim la Euro. Am început foarte prost!” Ce spune Stanciu după un meci senzațional pentru România

„Nu ne gândim la Euro. Am început foarte prost!” Ce spune Stanciu după un meci senzațional pentru România

„Nu ne gândim la Euro. Am început foarte prost!” Ce spune Stanciu după un meci senzațional pentru România
de S.T.    |    13 Iun 2017   •   23:13

ROMÂNIA-CHILE Mijlocasul echipei nationale refuza sa vorbeasca despre ratarea calificarii la Mondial si cere rabdare pentru crearea unei noi echipe a Romaniei.

România 3-2 Chile "Ne bucuram ca am castigat, dar nu cred ca e cazul sa ne mintim. Am batut o echipa care a jucat in 10 majoritatea meciului. Dupa ce au avut om eliminat ne-am creat ocazii. Am inceput foarte prost, din nou. Au venit jucatori noi foarte multi, s-a schimbat mult echipa. Lumea ar trebui sa aiba putina rabdare cu noi.

România 3-2 Chile Si noi ne gandim ca e foarte greu sa ne calificam, e dificil sa recuperam si sa prindem locul 2. Nu are rost sa ne gandim acum la Euro, si acolo va fi greu, probabil vom fi in urna a 3-a. Nu ne gandim acolo, vom vedea la momentul ala. E foarte greu pana se face o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Ne pare rau pentru ce s-a intamplat in meciurile precedente din grupe", a spus Nicusor Stanciu la Sport.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close