Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a pierdut fără drept de apel la Mediaş, 0-3 cu Gaz Metan

Steaua a pierdut fără drept de apel la Mediaş, 0-3 cu Gaz Metan

Steaua a pierdut fără drept de apel la Mediaş, 0-3 cu Gaz Metan
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   11:04

Reprezentantele României în grupele cupelor europene oferă motive serioase de îngrijorare înaintea debutului continental de săptămâna viitoare. După ce Oţelul a fost umilită acasă de CFR Cluj (0-4), iar Rapid nu a reuşit decât o remiză cu FC Braşov (1-1), Steaua a fost învinsă categoric la Mediaş de Gaz Metan, echipa lui Cristi Puştai câştigând cu 3-0.

 
Iordanianul Bawab a deschis scorul în minutul 14, transformând cu emoţii un penalty acordat de arbitrul Alexandru Tudor după un duel între Martinovic şi Trtovac. Replica Stelei, care a a evoluat cel puţin în teorie extrem de ofensiv, cu Tatu şi Mihai Costea susţinuţi din cele două benzi de Tănase şi Rusescu, a fost palidă.
 
Tănase, Mihai Costea şi Rusescu i-au dat câteva emoţii lui Pleşca în startul reprizei secunde, înainte ca Bud să dubleze avantajul medieşenilor în minutul 61, însă golul atacantului împrumutat de la CFR Cluj a fost precedat de un henţ al lui Hoban, nesancţionat de arbitru.
 
În minutul 66, la Steaua, a debutat şi Florin Costea, dar tot gazdele au marcat, Bud reuşind dubla şi completând seara oribilă a Stelei, care nu are prea multe motive de optimism înaintea duelului cu Schalke 04 din Europa League.
 
A fost meci prost din partea noastră. Chiar dacă am avut o posesie mai mare, nu ne-am creat destule ocazii. Golul din penalty ne-a făcut să fugim după egalare, apoi golul al doilea a venit pe neaşteptate, iar după al treilea gol echipa a căzut definitiv. Sunt sigur însă că până la meciul cu Shalke echipa va arăta diferit”, a declarat Roni Levi la finalul partidei.
 
Gaz Metan: Pleşca - Vukadinovic (Butean 80), Fl. Lazăr, Markovici, Trtovac - Hoban, Cr. Todea, Breeveld (Zaharia 88), C. Petre - Bawab, Cr. Bud (D. Roman 82)
 
Steaua: Tătăruşanu - Martinovic (Emeghara 74), Iliev, Geraldo, Latovlevici - Rusescu (Nikolic 78), Bourceanu, Brandan (Fl. Costea 66), Cr. Tănase - Tatu, M. Costea.

 
 

×
Subiecte în articol: Liga I Gaz Metan Medias steaua
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close