Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vezi scrisoarea lui Mircea Sandu către omologul său din Argentina

Vezi scrisoarea lui Mircea Sandu către omologul său din Argentina

Vezi scrisoarea lui Mircea Sandu către omologul său din Argentina
26 Iul 2011   •   13:51

Vestea amânării amicalului dintre România şi Argentina, programat pe 10 august 2011, l-a determinat pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, să îi trimită o scrisoare omologului său argentinian în care să îi explice ce înseamnă pentru români această partidă, în ce situaţie dificilă este plasată Federaţia din România, precum şi la ce se poate aştepta AFA în cazul în care refuză să îi aducă pe Messi şi Higuain la Bucureşti.

"Domnule preşedinte,
    Săptămâna trecută, pe 21 iulie 2011, v-am trimis o scrisoare din cauza ştirilor din presa română şi argentiniană care susţineau că meciul amical România - Argentina, programat la 10 august 2011, care este o dată oficială FIFA, s-ar putea să nu se dispute.
    Meciul amintit mai sus este menit să inaugureze Arena Naţională Bucureşti, care are o capacitate de 55.000 de locuri şi care va găzdui, datorită deciziei Comitetului Executiv al UEFA, finala Ligii Europa din 9 mai 2012.
    Luând în considerare că media românească a "explodat" după ce AFA (Federaţia de Fotbal Argentiniană) a publicat pe site-ul oficial, acum câteva ore, că a decis să suspende meciul fără să ne anunţe această decizie, vă atrag atenţia că întreaga naţie românească aşteaptă cu emoţii mari acest meci amical. În această privinţă, vreau să vă informez că 90 la sută din biletele pentru meciul menţionat mai sus s-au vândut, un fapt ce determină o presiune imensă asupra Federaţiei Române de Fotbal.
    Vă rog frumos, domnule preşedinte, să analizaţi situaţia şi să respectaţi în totalitate contractul semnat (incluzând prezenţa la Bucureşti a jucători ca Messi, Tevez, Higuain, Mascherano etc.) aşa cum FRF l-a respectat în totalitate, cele două rate plătite deja federaţiei argentiniene, camerele la hotelul JW Marriot rezervate de câteva luni pentru delegaţia dumneavoastră, ca să nu menţionăm efortul uriaş al Primăriei Bucureşti pentru a termina toate lucrările la stadion şi a asigura un nivel înalt de organizare al meciului.
    Dacă AFA tot va refuza să dispute meciul conform contractului încheiat vom considera această măsură abuzivă şi o încălcare gravă a respectivului contract care ne va obliga să depunem o plângere la FIFA şi să cerem daune substanţiale.
    Vă asigur, domnule preşedinte, că fanii români şi FRF aşteaptă cu nerăbdare să primească răspunsul dumneavoastră, un răspuns care ne aşteptăm să fie pozitiv.
    Cu un mare respect pentru personalitatea dumneavoastră, pentru AFA, pentru fotbalul argentinian şi pentru argentinieni,
    Al dumneavoastră,
    Mircea Sandu
", se arată în scrisoarea semnată de preşedintele FRF, redă Mediafax.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu Argentina National Arena FRF
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close