Antena 3 CNN Sport Off Sport Cea mai sexy apariţiei a unei campioane? Fotografia care a stârnit mii de controverse

Cea mai sexy apariţiei a unei campioane? Fotografia care a stârnit mii de controverse

Cea mai sexy apariţiei a unei campioane? Fotografia care a stârnit mii de controverse
Sursa foto: Foto: Twitter
28 Iun 2012   •   18:35

O înotătoare olimpică australiană a fost îndelung criticată pentru că a postat pe internet o fotografie considerată "prea revelatoare".

Triplu medaliată cu aur, Stephanie Rice a postat imaginea într-un costum de baie din două piese pe Twitter, la începutul acestei săptămâni.



Costumul, cunoscut sub numele de "Tomb Raider", a fost primit cadou de ziua ei de naştere, de la designerul Ellie Gonslaves.

Însă apariţia ei a fost foarte criticată şi discutată ca fiind prea sexy.

Un fan de pe Twitter a declarat: "Faptul că Stephanie a postat acea fotografie în costum de baie aduce ruşine întregii echipe de înor australian, ar trebui dată afară!"

În ciuda recţiei publice, Rice nu a şters fotografia de pe pagina ei. Sunt persoane care declară de asemenea că prin această fotografie ea a încălcat contractul de sponsorizare cu Speedo. Cu toate acestea, managerul ei a declarat că ea nu a încălcat nici un fel de reguli.

Un purtător de cuvânt a declarat: "Ea nu promovează creaţiile lui Ellie Gonsalves, îi place doar să le poarte".

În afară de toate aceste critici, imaginea a stârnit un şir de fotografii în care bărbaţi îmbrăcaţi în acelaşi costum apar în aceeaşi ipostază ca şi înotătoarea.



Designerul Elli Gonsalves a postat, de asemenea, o imagine cu ea însăşi în acelaşi costum, pentru a demonstra sprijinul acordat prietenei ei.


×
Subiecte în articol: costum de baie
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close