Antena 3 CNN Sport Off Sport Gimnasta Larisa Iordache, propusă pentru a fi declarată cetăţean de onoare al Capitalei

Gimnasta Larisa Iordache, propusă pentru a fi declarată cetăţean de onoare al Capitalei

Gimnasta Larisa Iordache, propusă pentru a fi declarată cetăţean de onoare al Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Iun 2014   •   16:36

Gimnasta Larisa Iordache, dublă campioană europeană la Sofia, ar putea fi declarată cetăţean de onoare al municipiului Bucureşti.

"Am făcut o scrisoare către CGMB cu propunerea de a te declara cetăţean de onoare al oraşului Bucureşti", a declarat miercuri edilul sectorului 3, Robert Negoiţă, cu prilejul unui eveniment menit să recompenseze performanţele acesteia.

Gimnasta a primit o diplomă din partea Primăriei sectorului 3 şi un CEC de 3.000 de euro din partea unor sponsori, scrie Agerpres.

Robert Negoiţă consideră că trebuie apreciat tot ceea ce înseamnă valoare şi a subliniat nevoia de exemple.

"Cu toţii avem nevoie de repere, dar copiii cred că în primul rând, de aceea am vrut să punem în valoare o reală comoară pe care o avem noi în sectorul 3 şi anume Larisa Iordache şi să o dăm drept exemplu, să înţeleagă toţi copiii că dacă muncesc şi sunt serioşi pot face performanţă şi pot ajunge ca ea. Larisa Iordache este şi trebuie să fie conştientizată drept un reper, un ideal către care să tindă copiii", a spus primarul sectorului 3.

Edilul a menţionat că a mai premiat la Şcoala nr. 22 o echipă care a câştigat la volei locul trei în Capitală, iar la Şcoala nr. 88 o echipă de handbal care a luat locul doi pe ţară.

Larisa Iordache a apreciat iniţiativa primăriei drept un gest minunat. "Pe viitor mă concentrez pe gimnastică şi sper să aduc din ce în ce mai multe rezultate, mai frumoase", a adăugat gimnasta.

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close