Antena 3 CNN Sport Off Sport Medicii au decis să-l trezească din comă pe Michael Schumacher

Medicii au decis să-l trezească din comă pe Michael Schumacher

Medicii au decis să-l trezească din comă pe Michael Schumacher
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    29 Ian 2014   •   23:25
Medicii au decis să-l trezească în mod progresiv pe Michael Schumacher, după patru săptămâni de comă artificială, în care a stat după accidentul de schi produs pe 29 decembrie, iar sportivul "a reacţionat pozitiv" la această procedură, anunţă cotidianul sportiv L'Equipe, citat de Agerpres.
 
"Este un lent şi incert proces de aducere la viaţă care a debutat pentru septuplul campion mondial de Formula 1", scrie ziarul din Hexagon, adăugând că "aceasta este, fără îndoială, "cea mai bună veste care provine de la serviciul de neurochirurgie al spitalului universitar din Grenoble în ultima lună".
 
O informaţie asemănătoare difuzează şi ziarul german Bild, care afirmă la rândul său că "Schumi" va fi scos în curând din coma artificială în care a fost plasat de medici pentru facilitarea recuperării sale.
 
Purtătoarea de cuvânt a fostului pilot, Sabine Kehm, a dat publicităţii un comunicat, în cursul zilei de miercuri, la exact o lună de la accident, în care a precizat că Michael Schumacher rămâne într-o stare "stabilă" şi "toate declaraţiile asupra stării sale de sănătate care nu provin de la echipa medicală sau de la anturajul său sunt pure speculaţii".
 
Medicii care îl tratează pe pilot în clinica franceză în care a fost internat după accident s-au limitat să spună în ultimele lor rapoarte, că situaţia continuă să fie "stabilă". Septuplul campion mondial de Formula 1, care a împlinit 45 de ani pe 3 ianuarie, a suferit leziuni craniene "difuze şi grave", conform ultimelor rapoarte, după ce s-a lovit cu capul de o stâncă în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel. 

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close