Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecău şi Robert Lindstedt au avut o minge de meci, dar au ratat calificarea în finala de la Australian Open

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au avut o minge de meci, dar au ratat calificarea în finala de la Australian Open

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au avut o minge de meci, dar au ratat calificarea în finala de la Australian Open
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    26 Ian 2012   •   11:01

Horia Tecău şi Robert Lindstedt nu reuşesc să scape de complexul fraţilor Bryan. Perechea româno-suedeză a ratat calificarea în finala de la Australian Open, fiind învinsă de liderii mondiali de la dublu cu 6-4, 3-6, 6-7 după două ore de joc.

În setul decisiv, jucătorul român şi partenerul său, cotaţi cu a şaptea şansă la câştigarea turneului, au avut o minge de meci înainte de a se intra în tie-break, acolo unde au condus cu 5-2. De fiecare dată însă, Bob şi Mike Bryan au reuşit să revină şi să întoarcă soarta întâlnirii în favoarea lor.

Cred că am avut şi puţin noroc. A trebuit să întoarcem la 5-6 în decisiv, pe serva lui Bob, şi să revenim de la 2-5 în tie-break. Am jucat cel mai bun tenis al nostru abia pe final”, a declarat Mike Bryan la finalul întâlnirii.

Americanii au câştigat în faţa lui Tecău şi Lindstedt şi în finala de anul trecut de la Wimbledon, şi au ajuns la a 23-a victorie consecutivă la Melbourne.

Dacă se vor impune în finală, fraţii Bryan vor obţine cel de-al 12-lea titlu de Grand Slam, ceea ce ar reprezenta un nou record. Deocamdată, liderii mondiali se află la egalitate din acest punct de vedere cu australienii Todd Woodbridge şi Mark Woodforde, ambele perechi având câte 11 turnee câştigate.


×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close