Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: Am jucat mai bine decât în primul tur

Simona Halep: Am jucat mai bine decât în primul tur

Simona Halep: Am jucat mai bine decât în primul tur
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    07 Ian 2015   •   12:42

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul unu, a declarat, miercuri, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Shenzen (China), că în meciul cu Natalia Vihlianţeva a jucat mai bine decât a făcut-o în primul tur, informează site-ul wtatennis.com.

"Nu a fost deloc uşor, adversara mea a jucat foarte bine şi este o jucătoare de mare viitor. A servit foarte bine în acest meci. Sunt bucuroasă, deoarece am jucat mai bine decât în primul tur. Mă simt mai bine pe zi ce trece şi îmi intru în formă. Vreau să merg cât mai departe, deoarece îmi place acest turneu. Vreau să mă bucur de prezenţa la acest turneu", a spus Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul unu, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari.

Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi un minut, pe Natalia Vihlianţeva (Rusia), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 584 în ierarhia mondială.

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Aleksandra Krunici (Serbia), jucătoare venită din calificări şi locul 84 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/1), 6-1, de Anna Schmiedlova (Slovacia), poziţia 73 în clasamentul mondial. Halep şi Krunici (21 de ani) s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, românca impunându-se cu scorul de 6-2, 6-4, în turul doi al turneului de la Bucureşti din 2014.

Simona Halep a câştigat anul trecut întrecerea din capitala României.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Shenzen, Halep va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare totală de 8.934 de dolari.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close